Fuldglasvægge til kontor og bolig

Septum tilbyder fuldglasvægge, som vi producerer efter mål til det enkelte projekt inden for kontor, institution, butik og bolig. Med glasvægge er det muligt at lade det naturlige lys passere i bygningen og dermed skabe et lyst, inspirerende og behageligt arbejdsmiljø.

Er du privatkunde henviser vi til www.silton.dk.

Design

Med vores fuldglassystem er designet uden lodrette profiler mellem glasmodulerne, således at du får så enkel en glasvæg som muligt. Mod gulv, loft og tilstødende vægge monteres glasset i u-profiler af aluminium. Glasset samles med 3mm klare glasfugebånd. Mellem glas og u-profiler monteres tætningsbånd. 

Døre

Alt efter dine behov samt ønsker til design kan fuldglasvægge fra Septum kombineres med glasdøre, aluramme-glasdøre og massive døre i en dørkarm af aluminium. Det er også muligt at kombinere fuldglasvægge med fuldglasskydedøre eller glasdøre uden karm.

Overflade

Septum fuldglasvægge leveres med elegante og vedligeholdelsesfri profiler i anodiseret aluminium. Overfladen er som standard 'silver', men vi kan lakere i alle RAL-farver.

Glas

Du og dine kollegaer kan være helt trygge, for vi leverer Septum fuldglasvægge med 10-16mm hærdet eller lamineret sikkerhedsglas, som er poleret på synlige kanter. Alt efter dine behov og ønsker til design kan glasvæggene leveres med klart eller frosted glas, foliedekoration eller silketryk. 

Lyddæmpning

Lyddæmpningen varierer efter glastype fra 35-42dB. Glasdøre leveres med lyddæmpning op til 32dB, aluramme-glasdøre 37dB og massive døre med en reduktion på op til 40dB.