Modulglasvægge til kontor og bolig

Septum A/S tilbyder modulopbyggede glasvægge, som produceres efter mål og dine ønsker til design. Vores glasvægge anvendes til den indvendige indretning i kontor, institutioner, butik og bolig.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige systemer. Du er altid velkommen til at udfylde formularen til højre og så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale. Hvis du er privatkunde henviser vi til vores søsterselskab www.silton.dk.

SLIM Glasvægge

Med Septum SLIM glasvægge får du et kvalitetsprodukt, som er udviklet med slanke profiler til at opfylde fremtidens store krav til en fleksibel og kreativ ruminddeling. SLIM glasvægge er flytbare og enkle at montere.

Vi leverer SLIM glasvægge i moduler, hvor målene tilpasses dine specifikke behov. Det er dermed muligt at udnytte bygningen og indrette optimalt. De enkelte moduler kan inddeles med sprosser og systemet kan kombineres med skydedøre eller glasdøre 

SLIM glasvægge leveres med vedligeholdelsesfri profiler af anodiseret aluminium. Overfladen er som standard 'silver', men vi kan alt efter dine ønsker til design lakere i alle RAL-farver.

SLIM leveres også som New Yorker glasvægge med sorte profiler og sprosser på glasset.
Se kort beskrivelse her Septum SLIM New York.

Vi vægter din og dine kollegaers sikkerhed højt og derfor anvender vi udelukkende sikkerhedsglas - hærdet eller lamineret. Glasset kan leveres som klart, mat eller frosted, ligesom vi tilbyder alle former for foliedekoration på glasset. 

Det er muligt at opnå en god lyddæmpning med SLIM glasvægge. Dæmpningen varierer efter glastype og er op til 38dB.

Fix Glasvægge

Septum FIX glasvægge er et kvalitetsprodukt fra tyske Feco®, som vi licensproducerer efter mål til det enkelte projekt.

FIX er en let, ikke-bærende glasvæg opbygget som rammekonstruktion med underkonstruktion af stål, og med vedligeholdelsesfri profiler af anodiseret aluminium. Vi leverer som standard profilerne i farven 'silver', men vi kan lakere i alle RAL-farver, så væggen passer til Jeres ønsker til udtryk og design.

FIX glasvægge kan kombineres med glasdøre, aluramme-glasdøre eller massive døren som monteres i en slank dørkarm af aluminium.

Vi vægter din og dine kollegaers sikkerhed højt, og derfor anvender vi udelukkende sikkerhedsglas - hærdet eller lamineret. Vi kan levere Jeres glasvægge med klart, mat eller frosted glas, ligesom vi tilbyder alle former for foliedekoration på glasset. 

Med FIX glasvægge får I en god lyddæmpning, som varierer efter glastype fra 32dB og helt op til 47dB.