New Yorker Glasvægge til kontor og bolig

Septum tilbyder de populære New Yorker glasvægge, som produceres på mål til kontor, erhverv og bolig. Denne type væg giver kontorlandskabet kant samtidig med, at lyset får lov at skabe et lyst og behageligt arbejdsmiljø.

Er du privatkunde henviser vi til www.silton.dk.

Design

Med Septum New Yorker-glasvægge får du modulglasvægge, hvor glasvæggen opdeles i felter ved hjælp af sprosser - enten påklæbede sprosser eller sprosser til delt glas. New Yorker-systemet leveres i færdige moduler og er derfor enkelt at montere.

Septum New Yorker-glasvægge kan kombineres med skydedøre i samme design, som også er pladsbesparende i kontorlandskabet. 

Overflade

Med New Yorker glasvægge fra Septum får du vedligeholdesfri profiler af anodiseret aluminium, som typisk leveres i sort, men hvis du har andre ønsker, kan vi lakere i alle RAL-farver.

Glas

Vi vægter din og dine kollegaers sikkerhed højt og derfor leverer vi vores New Yorker-vægge i hærdet eller lamineret sikkerhedsglas. Alt efter dine behov samt ønsker til design kan vi levere New Yorker-glasvægge med klart, mat eller frosted glas.